Viikot 12-14, 2019

18. maaliskuuta – 7. huhtikuuta 2019

Tulihan se kevät sitten, kun kiltisti jaksoi odottaa. Lumet hupenevat silmissä ja isommat tietkin ovat jo jonkin aikaa olleet vapaita lumesta ja jäästä, kun kirjoitan tätä huhtikuun  alussa. Meidän oman taloyhtiön piha on kyllä vielä paikoin niin jäässä, samoin  käyttämämme pikkutiet, että kesärenkaiden vaihto ei ihan vielä tule kyseeseen. Onneksi ei ole paljoa ajoakaan tiedossa, niin se ei sinänsä haittaa kun auto seisoo lähinnä paikallaan. Vaihdatan renkaat varmaan tänäkin vuonna pääsiäisen jälkeen, siis muutamien viikkojen päästä. Eli takatalvea odotellessa! Ainakin keltaisen lehdistön otsikot sitä näyttävät taas huutavan somessa, mutta en niitä juttuja jaksanut lukea. Sittenhän sen näkee mitä säätä tulee, kun ulos katsoo ja ennusteen avaa (tai katsoo uutisista säätiedotteen).

Kuvia en ole juurikaan ottanut, ja ainakaan lintuhavaintojani en ole saanut kuvattua, kun kamera on edelleen rikki. Lintulistalle sain silti lisätä sinisorsan, korpin ja laulujoutsenen.