Viikko 41

Otanmäen kaivoksen vanhaa rataa verhosi sumu lauantaina aamulla, ja koivut komeilevat keltaisina.

8. – 14. lokakuuta 2018

Syksy, syksy, syksy. Mitä tässä voisi muuta sanoa? Vaikka viikolla 40 saatiin ensilumi ja yöpakkasia, kohosi tällä viikolla lämpötila eikä pakkasista ollut tietoakaan. Tuuli varistelee puista lehtiä, mutta paikoin on vielä paljon kaunista ruskaa katsottavaksi. Useampana aamuna on ollut sumua.

Ehdin jo viime viikolla tehdä päivityksen, joten raportoidaan nyt tähän viime sunnuntai-maanantai yön komeat revontulet. Yhdentoista aikaan taivas valaistui komeista pitkistä tulihännistä. Myös maanantaina illalla oli hyvin heikkoja haituvia paikoin taivaalla, mutta totta puhuakseni en ole varma, olivatko ne vain hyvin ohuita pilviä.

Perjantaina 12.10. teimme kokopäivän retken kolmen naisen voimin ja kävimme keräämässä nokkosia koulun kurssia varten. Kurssilla nokkosista valmistetaan lankaa ja paperia kokeilumielessä. Odotan innolla, vaikka en nyt juuri muistakaan, milloin se kurssi on!