Viikot 5-9 2020

27. tammikuuta – 1. maaliskuuta 2020

Tähän päivitykseen tulikin sitten koko helmikuu ja muutamat päivät vierekkäisistä kuukausista. Uusi työ on sekoittanut omat kuvioni, eikä koneella tule enää oltua, niin päivityksetkin jäävät silloin helposti tekemättä.

Helmikuussa saimme lisää omituista talvikeliä: oli koviakin pakkasia mutta sitten taas plussapäiviä. Mitäpä siihen sen enempää sanomaan.

Kevät lähestyy kovaa vauhtia ja valo lisääntyy päivä päivältä, on hauskaa huomata, että helmikuun lopussa pääsimme koirien kanssa jo aamuisin ilman otsalamppua käymään aamutöpsöttelyllämme, vaikka lamppu toki vielä mukana olikin.

Pihassamme kävi suoraa sanottuna katastrofi: taloyhtiössä oli päätetty, että kaikki pihapuumme kaadetaan. Sinne menivät ihanat mäntyni ja iso haapa, joka ihanasti kahisutti lehtiään tuulessa. Puhumattakaan siitä, kuinka komea se haapa oli syysväreissään. Saa nähdä, miten kuuma meillä on sisällä ensi kesänä, kun ei ole puiden antamaa varjoa suojana. Kyllä suututtaa tämä puiden kaato, olivat aivan hyväkuntoisia eivätkä kovin isojakaan vielä, hyvin olisivat mahtuneet vielä tuolla kasvamaan.

Ja sitten muutamia kuvia helmikuun ajalta.